Ce îi așteaptă pe micii filosofi în luna aprilie

  • de

Pentru luna aprilie am pregătit o serie de ateliere diferite și interesante. E vacanță și e cel mai bun moment să pornim motorul gândirii și să-l turăm un pic. Imaginați-vă sunetul acela fain de accelerație! Și apoi imaginați-vă momentul acela fain când îți vine o idee foarte tare și ai cu cine să o discuți!

_ _

Atelierul despre #solidaritate cu Mihaela Frunză va da startul lor în 14 aprilie, la 11am. Fiind vacanță, încercăm și ore AM.

În ultimul an am auzit cu toții vorbindu-se foarte mult despre nevoia de solidaritate. „We are in this together”, „Suntem în aceeași barcă” și multe altele de același fel. Cum înțeleg copiii solidaritatea? Este solidaritatea întotdeauna un lucru bun? Putem fi solidari doar cu oamenii, sau și cu alte ființe (plante, animale)? Despre toate acestea dorim să povestim cu copii între 8-12 ani, în data de 14 aprilie ora 11.00. Dacă se înscriu mai mulți copii, vom organiza o altă grupă pe data de 15 aprilie ora 11.00. Pentru înscriere, completați acest formular. Veți primi link-ul întâlnirii prin email, de aceea vă rugăm să vă verificați adresa pe care o introduceți în formular.

_ _

În 15 și 16 aprilie vom avea a treia întâlnire despre relația copiilor cu tehnologia dintr-o serie de 5 ateliere #PhiloTech, cu Liana cu cele 2 grupe formate. Vom povesti despre siguranță și privacy pe net. Despre cum suntem noi online și cum sunt alții online, despre cyberbullying și ce idei mai vin în ateliere. Părinții înscriși vor primi un email cu datele de acces cu câteva zile înainte de ateliere. Dacă ați ratat informația despre aceste ateliere și nu v-ați înscris dar sunteți interesați, vă rugăm să ne scrieți un email la adresa p4c.cluj@gmail.com.

_ _

În 20 aprilie Iulia și Liana vor continua atelierele despre perfecțiune cu cele 2 grupe formate. Vrem să povestim de data asta despre perfecțiunea din media și social media. Părinții înscriși vor primi un email cu datele de acces cu câteva zile înainte de ateliere. Dacă ați ratat informația despre atelierele despre perfecțiune și nu v-ați înscris dar sunteți interesați, vă rugăm să ne scrieți un email la adresa p4c.cluj@gmail.com.

_ _

În 27 și 28 aprilie, Liana va continua întâlnirile cu părinții din seria #PhiloTech. Părinții înscriși vor primi un email cu datele de acces cu câteva zile înainte de ateliere.

_ _

Vă așteptăm cu drag și vă dorim vacanță plăcută până atunci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *