Ce le pregătim micilor filosofi în luna octombrie

  • de

Photo by Debby Hudson on Unsplash. 

Avem natură colorată acum în octombrie așa că ne adaptăm și facem ateliere colorate. Foarte diferite. Deși au câteva chestii în comun. Toate sunt online, toate sunt interesante, mai ziceți voi ce au în comun. Că noi vă zicem  în următoarele rânduri ce au diferit.

_ _ _

Cosmin  dă startul lunii octombrie cu un atelier online despre cunoaștere pentru copii cu vârste între 7 și 9 ani care va avea loc în 13 octombrie la 5pm. Ce cunoaștem atunci când cunoaștem? Care sunt sursele cunoașterii? Despre cunoaștere, memorie și recunoaștere și despre cum se cunosc oamenii.

_ _ _

Joi, în 14 octombrie la 6pm avem o temă des întâlnită între copii (și nu numai) – tema bullying ului. Copiii de 10-13 ani vor dezbate online, alături de Diana și Persida, un caz care are ca temă principală bullying-ul. De ce ne-am propus să discutăm fix acest subiect? Pentru că, aproape la toate întâlnirile, am avut copii care au făcut referire, printre altele, la bullying.

Photo by Rodnae from Pexel.

_ _ _

În 20 octombrie de la 6pm online Mihaela pregătește crearea unei „Echipe de rezistență filosofică”, pentru copii 12+ pornind de la cartea „The Philosophy Resistance Squad” de Robert Grant. Photo by Hannah Busing on Unsplash. 

_ _ _

În 27 octombrie de la 6pm Liana îi asteapta pe filosofii cu vârste de 10-13 ani la un atelier despre frică. A promis din vară că revine cu acest subiect care era de mare interes în timpul ultimelor 2 ateliere despre tehnologie. Am stabilit atunci că merită un atelier separat.

_ _ _

Daca vă sună bine unul sau mai multe dintre aceste ateliere, vă rugăm să vă înscrieți în acest formular, iar noi vă vom trimite datele de participare la ateliere prin email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *