Ce le pregătim micilor filosofi în luna noiembrie

  • de

În luna noiembrie sărbătorim ziua internațională a filosofiei și am pregătit câteva ateliere interesante. Haideți să vedem:

În 16 noiembrie de la 6pm Liana continuă atelierul online despre frică cu același grup de 10-13 ani cu care a început discuțiile în luna octombrie. Dacă ați fost înscriși în octombrie, nu e nevoie sa vă înscrieți din nou, vă trimitem prin email informațiile despre atelier cu câteva zile înainte. Dacă ați ratat înscrierea în octombrie sau nu s-a potrivit programului vostru (era miercurea, acum e marțea), vă rugăm să ne scrieți un email pe adresa p4c.cluj@gmail.com ca să putem să vă includem în grup. Dacă nu sunteți siguri că v-ați înscris, cel mai bine e să trimiteți un email ca să vă asigurăm sau înscriem.

În 18 noiembrie de la 6pm Persida si Diana așteaptă copiii cu vârste de 10-13 ani la un atelier online numit „Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte”, pornit de la dorințele lor de teme de ateliere. Dacă vă sună interesant, vă rugăm să vă înscrieți în formularul acesta. Vă așteptăm!

_ _ _

Atelierul despre prietenie în limba maghiară cu Erzsebet, anunțat inițial la Biblioteca Județeana „Octavian Goga”, Filiala Mănăștur se va ține online  în 25 noiembrie 2021, ora 6pm. Grupul este format și are informațiile necesare de participare, dacă vă doriți să participați, vă rugăm să ne scrieți un email la p4c.cluj@gmail.com.

_ _ _ 

În 24 noiembrie de la 6pm, Cosmin îi așteaptă pe copiii de 7-9 ani la un atelier online despre suflet. Dacă vă sună interesant, vă rugăm să vă înscrieți în formularul acesta. Vă așteptăm!

_ _ _

În lună de sărbătoare, vom avea și un atelier puțin mai diferit. Un atelier organizat în colaborare cu Librăria Cărturești, la aniversarea librăriei, care se întâmplă să fie aproape deodată cu ziua filosofiei. 

Cum ar fi ca într-o zi să descoperim un magazin magic, în care să găsim cărți despre orice, inclusiv despre viața noastră și a prietenilor noștri? Am vrea să știm totul despre ele, sau am prefera ca viitorul să rămână o surpriză? Despre toate aceste lucruri vom vorbi cu copiii care se înscriu la acest atelier online, care va fi transmis live pe Facebook, pe pagina librăriei Cărturești. 19 noiembrie, de la 5pm. Dacă sunteți de acord cu transmisia live, vă rugăm să vă înscrieți în acest formular. Dacă sunt înscriși prea puțini participanți, e posibil ca atelierul să nu aibă loc, dar veți fi anunțați prin email.


Ca de obicei, cei înscriși vor primi prin emailul din formularul de înscriere informații despre accesul la atelier cu câteva zile înainte de atelier. Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *