Ce le pregătim micilor filosofi în luna martie

  • de

În martie avem teme diferite, despre vremurile de acum sau poate chiar opusul lor, dacă am putea gândi opusul lor. Despre insecuritate și grijă dar si etica animalelor, metavers și încredere în sine. Sună interesant deja, așa-i?

Începem în 3 martie cu continuarea atelierului din februarie despre ”Etica animalelor”. Cei care au participat la prima parte au primit deja prin email coordonatele de zoom pentru întâlnire. Dacă nu ați fost în februarie și ați vrea acum, scrieți un email pe adresa p4c.cluj@gmail.com ca să vă exprimați interesul.

Continuăm în 9 martie cu un atelier despre insecuritate, pregătit de Mihaela și Liana. Ce faci când nu știi ce să faci? – o întrebare la care încercăm să găsim răspunsuri alături de copii de 10-14 ani, pornind de la o poveste de Neil Gaiman. 9 martie, online, după-masa de la 6pm.

În 14 martie, Diana îi așteaptă pe cei de 10-13 ani la un atelier despre încrederea în sine. După-masă de la 6pm, online.

Cosmin va avea un atelier despre metavers cu grupa de 7-9 ani în 15 martie, de la 6pm. Online.

Joi 30 martie Iulia pregătește cu grijă celor de 9-12 ani un atelier despre ….grijă. Tot online, tot 6pm.

Dacă unul sau mai multe dintre ateliere vă sună interesant, puteți să vă înscrieți în formularul din link până în data de 12 martie.

Vă așteptăm cu drag și curiozitate la ateliere. Să auzim de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *