Ce le pregătim micilor filosofi în luna iunie

  • de

Se apropie vacanta, e vara și frumos, așa ca o sa va zicem scurt ce planuri avem, va dam un form unde puteti sa va inscrieti și fugim la joaca. 

Erzsebet începe seria de ateliere din iunie cu un atelier face-to-face în limba maghiara, la Biblioteca Județeană din Mărăști, in 8 iunie de la 6pm.

Liana împreună cu Radu, vor continua discuția neapocaliptica despre o apocalipsa pornind de la filmul „The Mitchells vs the Machines”. Dacă ani participat sau nu la atelierul din mai, puteți sa veniți și la cel din 9 iunie, 6pm, online. Dacă reușiți sau nu să vedeți filmul pe Netflix puteți oricum să vă înscrieți la atelier, cu riscul că o să prindeți niște spoilere. Va ajutam noi sa înțelegeți despre ce vorbim, in discuțiile #PhiloPop se poate să găsiți răspunsuri sau întrebări interesante chiar dacă nu ați văzut filmul. 

Diana și Radu vor continua în 21 iunie la 6pm cu un atelier online despre lene, iar în 23 iunie Mihes și Persida va pregătesc un atelier despre autoritate. Online, 6pm. 

Mihaela va mai pregătește un atelier interesant, care va fi anunțat in curand pe pagina noastra de Facebook 🙂 stați cu ochii pe noi.

Dacă mai rezistati și nu ati fugit deja în vacanta cu sufletul, aveți aici linkul de înscriere la ateliere care va par interesante. Vă rugăm să vă înscrieți în formularul din link până în data de 6 iunie. Puteți să vă înscrieți și după această dată, dar sunt șanse să nu reușim să vă trimitem datele de acces la atelier.

Vă așteptăm cu drag și curiozitate la ateliere. Dar și vacanta o așteptăm cu drag și curiozitate. Uneori cu drag și seriozitate. 🙂 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *