Ce le pregătim micilor filosofi în luna iulie

  • de

Luna lui cuptor a cam exagerat cu căldurile, motiv pentru care ne-am gândit că nu strică niște ateliere de filosofie în care să ne exersăm “la rece” ideile și întrebările. Am ales subiecte despre care sperăm să vă placă să discutați, așa, mai de vacanță. Iată ce v-am pregătit pentru această lună cu muuult soare. 

Pentru copiii din Pitești, Radu pregătește două ateliere face-to-face în colaborare cu cei de la ARRA Club, pe data de 7 iulie. Găsiți aici descrierea atelierelor și form-ul de înscriere (deschis pînă azi la ora 16.00).

Următorul atelier este în 11 iulie, la ora 6 p.m., cu Diana Miheș care vă așteaptă online să povestiți despre Cultura Tik Tok. Dacă vă interesează subiectul, vă rugăm să vă înscrieți în acest form.

Iulia îi așteaptă pe micii filosofi din Cluj care vor o întâlnire față în față la Filiala Mănăștur a Bibliotecii Județene din Cluj-Napoca cu tema ”Jocuri cu si despre întrebări filosofice” pe data de 19 iulie, la ora 6 p.m. Vă puteți înscrie în același form, doar să țineți cont că întâlnirea e în persoană. 🙂

Pe 20 iulie avem o premieră, respectiv două ateliere PhiloPop 🙂 

Primul atelier, din 20 iulie de la ora 5 p.m. (ora României/ ora 3 p.m. ora Portugaliei)  este o continuare a atelierului susținut de Mihaela și Joana din Lisabona luna trecută, tot pe subiectul pasionant care este serialul Stranger Things 4. Profităm de faptul că au apărut ultimele episoade ale sezonului și vă așteptăm la o discuție în engleză despre ultimele peripeții ale eroilor îndrăgiți din serial. Form-ul este aici.

Ultimul atelier este al Dianei Miheș, din 20 iulie ora 7 p.m.  și vă propune o discuție despre Umbrella Academy. Discuția va fi și în acest caz în engleză, dar nu vă necăjiți dacă nu vorbiți perfect, puteți întreba și în limba română și cineva drăguț/ă se va oferi să traducă. Vorbim în engleză pentru că sperăm să ne bucurăm și de prezența unor copii și tineri din alte țări. Form de înscriere aici.

Așteptăm înscrierile voastre pînă în data de 9 iulie (mai puțin la atelierele lui Radu, unde sperăm că vă înscrieți mai devreme). Puteți să vă înscrieți și după această dată, dar sunt șanse să nu reușim să vă trimitem datele de acces la atelier. În luna august o să fim și noi în vacanță (pregătind alte ateliere interesante pentru voi 🙂 așa că e ultima șansă să ne vedem în această vară. După aceea ne revedem la toamnă, după începerea școlii. Vă așteptăm!

Photo by Jacqueline O’Gara on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *