Ce le pregătim micilor filosofi în luna decembrie

  • de

În luna decembrie ne pregătim de vacanță și de sărbători cu 3 ateliere online despre care vă spunem mai multe mai jos. Pentru înscriere la oricare dintre ele sau la toate, aveți acest formular.

În 14 decembrie de la 6pm Liana păstrează tradiția atelierelor din decembrie moderate de copii. După ce trecem printr-un set de reguli de moderare, fiecare dintre doritori, va primi o întrebare pe care o va lansa grupului și va modera discuția. Dacă în anii trecuți avea întrebări neobișnuite despre Crăciun, acum vom face o colecție de cadouri neobișnuite. Aceste cadouri vor deschide fiecare câte o scurtă discuție despre temele discutate la atelierele din 2021. Deci vom avea și o mică recapitulare 🙂 Dacă sunt copii care-și doresc să participe fără sa modereze, sunt bineveniți, nu îi obligăm, dar e un exercițiu foarte fain și util pentru multe momente de la școală sau din viață.

În 15 decembrie de la 6pm, Cosmin îi așteaptă pe copiii de 7-9 ani la un atelier despre schimbare.

În 16 decembrie de la 6pm Persida si Diana așteaptă copiii cu vârste de 10-13 ani la o dezbatere pe tema cadourilor, argumente pro și contra.

Ca de obicei, cei înscriși în formularul de înscriere vor primi prin emailul cu care s-au înscris informații despre accesul la atelier cu câteva zile înainte de atelier. Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *