Ce îi așteaptă pe micii filosofi în luna mai

  • de

În luna mai vă dorim să fiți cât mai mult afară, în parcuri, pe piste de biciclete și role, în păduri sau unde vă e mai drag să mergeți când vremea devine prietena voastră. Iar pentru momentele acelea când vă îndurați să stați în casă, v-am pregătit niște ateliere. super. faine. 🙂

_ _

În 12 și 13 mai de la 6pm vom avea a patra întâlnire despre relația copiilor cu tehnologia dintr-o serie de 5 ateliere #PhiloTech, cu Liana cu cele 2 grupe formate.

De ce jucăm jocuri? Orice fel de jocuri. Relaxare? Victorii? Învățare? Ce învățăm din jocuri? Care dintre lucrurile învățate ne-au folosit?

Părinții înscriși vor primi un email cu datele de acces cu câteva zile înainte de ateliere. Dacă ați ratat informația despre aceste ateliere și nu v-ați înscris dar sunteți interesați, vă rugăm să ne scrieți un email la adresa p4c.cluj@gmail.com.

_ _

La cererea părinților, dorim să creăm un grup de copii cu vârste între 7 și 9 ani. Grupurile formate includ copii cu vechime în filosofie și e mai greu să simtă relaxare și siguranță în aceste grupuri un copil de 7-9 ani care nu a mai participat sau a participat mai puțin la atelierele noastre. Persida îi așteaptă pe cei mai mici la atelierul despre fericire.

Condamnat ca toată viața să stea cu fața în noroi, pentru că nu știe să răspundă la întrebarea Ce e fericirea pentru el?, un prinț trăiește, din pură întâmplare, în dimineața următoare, un sentiment cu totul nou. Pare să fie aceasta fericirea? 

Vom descoperi împreună, în data de 24 mai, de la ora 16.30 dileme și chiar răspunsuri legate de fericire.

_ _

Tot în 24 mai, de la 6pm așteptăm copiii de 8-12 ani la un atelier despre vis și realitate pornind de la o poveste scrisă de un alumni al atelierelor noastre.

_ _

În serile de 25 și 26 mai, avem ultima întâlnire #PhiloTech cu părinți. Părinții înscriși vor primi un email cu datele de acces cu câteva zile înainte de ateliere.

_ _

În 27 mai Iulia va avea un atelier despre cunoaștere și percepție. Cu soundtrack. 🙂

_ _

În 31 mai va avea loc următorul atelier #philopop pentru adolescenți cu Mihaela.

_ _

Tot în 31 mai Erzsebet va avea un atelier în limba maghiară.

_ _

  Despre toate acestea vom reveni cu detalii despre înscriere în perioada următoare. Vă dorim un mai cât mai cald și mai frumos!

Photo by Mélanie THESE on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *